מתכון לגלידת אבוקדו טבעונית עם מעדן וניל | השף הלבן

גלידת אבוקדו טבעונית עם מעדן וניל

הפתעה טעימה ומיוחדת: גלידת אבוקדו מרעננת ב-5 דקות עבודה בלבד!

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת אבוקדו טבעונית עם מעדן וניל
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1 אבוקדו קלוף, מגולען וחתוך ל-4
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 בננה קפואה פרוסה גס
  • 1 מעדן סויה תנובה ALTERNATIVE בטעם וניל, קפוא או חצי קפוא (למרקם גלידה אמריקאית)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את המרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת מרקם גלידה.

  • 02.

    מגישים מיד.

  • 03.

    אפשרויות לגיוון:

  • 04.

    מחליפים את הבננה ב 1/2 כוס מנגו סנפרוסט קפוא, מוסיפים 1/2 כוס אננס/תות/פירות יער סנפרוסט קפואים, מחליפים את מעדן הוניל למעדן שוקו, מוסיפים שוקולד מריר קצוץ או עוגיות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.