מתכון אפרסקים בגריל עם מסקרפונה ומייפל | השף הלבן

אפרסקים בגריל עם מסקרפונה ומייפל

קינוח קיץ שמשדך בין אפרסקים עסיסיים לקרם מסקרפונה קליל

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אפרסקים בגריל עם מסקרפונה ומייפל
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל10:

  • 5-6 אפרסקים מגולענים חצויים
  • 3 כפות חמאה מומסת
  • 3 כפות מייפל + להגשה
  • לקרם מסקרפונה קולקשן :
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
  • 2 כפות מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • להגשה: מייפל, קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון את מרכיבי הקרם ומעבדים לקרם חלק.

  • 02.

    מחממים תנור ל 200 מעלות ומצפים תבנית בנייר אפייה. מניחים את האפרסקים בתבנית. מערבבים חמאה ומייפל ומברישים את האפרסקים. אופים כ 20-25 דקות עד שהאפרסקים מזהיבים ומתרככים. (אם רוצים פסי חריכה מחממים פלנצ'ה משומנת, מברישים את החלק החתוך של הפרי ומניחים אותו על הפלנצה ל-3-4 דקות לפני הצלייה בתנור).

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מייפל, קרם מסקרפונה ומעט קינמון.

הכנת? כאן מדרגים
(0)