קינוח שכבות טבעוני עם עוגיות, קרם תמרים וגרעיני רימון | השף הלבן

קינוח שכבות טבעוני: עוגיות, קרם תמרים, גרעיני רימון

קינוח מתוק ומפנק שלא מוותר גם על מרכיבים בריאים ומזינים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח שכבות טבעוני: עוגיות, קרם תמרים, גרעיני רימון
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4:

  • 1 כוס עוגיות טבעוניות מרוסקות גס או גרנולה או חיטה תפוחה ממותקת
  • 1/2 כוס גרעיני רימון
לקרם בננה:
  • 3 בננות קלופות
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סירופ אגבה או אבקת סוכר
לקרם תמרים:
  • 1 מיכל ממרח סויה בטעם טבעי תנובה ALTERNATIVE
  • 3/4 כוס תמרים מגולענים בטמפרטורת החדר או מחוממים במיקרו 20 שניות
  • 2 כפות סילאן
  • 1/4 כפית קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים למעבד מזון בננות ומיץ לימון ומעבדים לקרם. מוסיפים וניל ואגבה או אבקת סוכר ומעבדים לקרם. מעבירים לשקית זילוף (לא חובה).

  • 02.

    מעבירים למעבד מזון (אין צורך לנקות) את מרכיבי קרם התמרים ומעבדים לקרם חלק.

  • 03.

    מרכיבים את המנה בשכבות: מחלקים מחצית העוגיות בין הכוסות, מזלפים מחצית קרם תמרים ומחצית קרם בננה ושוב עוגיות, קרם תמרים, קרם בננה. מסיימים בגרעיני רימון. מגישים או מאחסנים במקרר מכוסה עד ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(3)