עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות - מתכון מושחת במיוחד | השף הלבן

עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי שוקולד

עוגיות שוקולד צ'יפס מפנקות וקראנצ'יות במילוי ממרח שוקולד. גרסה מושחתת לעוגיות הקלאסיות.

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי שוקולד
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 15 יחידות:

  • 3/4 1 כוסות קמח לבן או כוסמין
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 200 גרם חמאה "תנובה" רכה
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס סוכר חום כהה
  • 1 ביצה
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס
מילוי:
  • ממרח שוקולד שאוהבים

הוראות הכנה:

  • 01.

        בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי העוגיות מלבד שוקולד צ'יפס עד לאיחוד.

  • 02.

        מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים רק לפיזור בתערובת.

  • 03.

        מעבירים למקרר לחצי שעה.

  • 04.

        מוציאים מהמקרר, יוצרים כדורים ובמרכז כל כדור שמים כפית גדושה של ממרח שוקולד, סוגרים ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 05.

        מעבירים את התבנית למקרר לחצי שעה קירור.

  • 06.

        מחממים תנור ל – 190 מעלות בתוכנית "טורבו", אופים כ- 12-15 דקות עד שהעוגיות משתטחות מעט ומשחימות בצדדים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(62)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.