עוגיות רוגלך מהירות הכנה | השף הלבן

עוגיות רוגלך מהירות הכנה

האורחים בדרך או סתם מתחשק לכם לשדרג את הקפה? הנה מתכון נפלא בכמה דקות הכנה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות רוגלך מהירות הכנה
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל20 יחידות:

  • 1 יחידה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות" מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • 16 קוביות רחת לוקום חצויות / ממרח שוקולד
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מתנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 02.

    מגלגלים את הבצק על גבי משטח העבודה. מניחים מעל צלחת או תבנית עגולה גדולה ובעזרת סכין חדה חותכים את הבצק מסביב. חותכים את הבצק ל-16 משולשים, כמו שחותכים פיצה.

  • 03.

    מניחים בבסיס כל משולש 'אצבע' רחת לוקום (או ממרח שוקולד) ומגלגלים מהבסיס לקצה המחודד. מניחים בתבנית ואופים עד להזהבה, כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מניחים על רשת לצינון. לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(341)