מתכון עוגיות פלמייר | השף הלבן

עוגיות פלמייר

שני מצרכים וכמה דקות עבודה והעוגיות מוכנות

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות פלמייר
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים לכ-40 יחידות:

  • 1 יחידה (600 גרם) בצק עלים חמאה של "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה.
  • ½ כוס סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    ~~אופן הכנה:

  • 02.

    חממים תנור ל-230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 03.

    מגלגלים את גליל הבצק המופשר ליריעה. מפזרים את הסוכר על הבצק לכיסוי ומרדדים כך שהסוכר יידבק לבצק.

  • 04.

    מגלגלים את הבצק לגליל מהודק כלפי המרכז ואז מגלגלים מהצד השני. מעבירים את הגליל לצינון במקפיא ל-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 8 מ"מ ומניחים את הפרוסות בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה ויש בינהן רווח יקפי של כ-2 ס"מ.

  • 06.

    מפזרים מעט סוכר מעל שבלולי הבצק ואופים בתנור עד להזהבה, כ- 8-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 07.

    בעזרת מרית, הופכים את העוגיות ומחזירים לתנור, לאפיה נוספת, עד שהעוגיות זהובות ופריכות, כ- 2-4 דקות. מעבירים לרשת לצינון לפני שמאחסנים בכלי אטום.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(824)