כדורי שוקולד מהירים ומשובחים
כדורי שוקולד משובחים במיוחד. אם חסר, אפשר להשלים את כמות פירורי העוגה הנדרשת בפירורי ביסקוויטים או עוגיות או אגוזים טחונים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 30:
- 4 כוסות פירורי עוגה בחושה (כ-1 אינגלישקייק מפוררת)
- 1 מיכל (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר או מחוממת במיקרו 20 שניות
- 4 כפות קקאו
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1-2 כפות חלב תנובה, אם צריך
לציפוי
- פירורי ביסקוויטים או עוגיות, קוקוס, שבבי שוקולד, אגוזים קלויים מרוסקים, סוכריות צבעוניות או מיקס של כמה מרכיבים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים במעבד מזון או בידיים פירורי עוגה, מסקרפונה קקאו ואבקת סוכר. אם התערובת דחוסה מידי מוסיפים 1-2 כפות חלב. מסננים במקרר כחצי שעה-שעה.
-
02.
מפזרים בקערה שטוחה את מרכיבי הציפוי. יוצרים מתערובת השוקולד כדורים קטנים ומגלגלים בציפוי. שומרים בכלי אטום במקרר או במקפיא.
הכנת? כאן מדרגים