אזני המן במילוי תפוחי עץ וקרם קוקוס שקדים | השף הלבן

אזני המן במילוי תפוחי עץ וקרם קוקוס שקדים

אוזני המן מעולות, חגיגיות עם שילוב שטרם טעמתם. את התפוחים ניתן להחליף באגסים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
אזני המן במילוי תפוחי עץ וקרם קוקוס שקדים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל16-20:

לבצק:
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן קוקוס או שמן זרעי ענבים
  • 1/2 כוס משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
למילוי:
  • 1 כפית שמן קוקוס או שמן זרעי ענבים
  • 2 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות קטנות של 1/2 סמ"ר
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1/4-1/2 כפית קינמון
  • 1 כוס משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2.5 כפות סולת
  • להגשה: אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את המילוי: מחממים במחבת 1 כפית שמן ומקפיצים את קוביות התפוחים כדקה לריכוך קל. מוציאים לקערה ומערבבים עם אבקת סוכר וקינמון. מצננים.

  • 02.

    בסיר קטן מחממים את משקה הקוקוס שקדים עם סוכר וסוכר וניל עד סף רתיחה. מוסיפים סולת בהדרגה ומערבבים. ממשיכים לבשל ולערבב את שהתערובת מסמיכה. מורידים מהאש, מעבירים לקערה שטוחה ומצננים.

  • 03.

    שמים במעבד מזון את מרכבי הבצק ומעבדים לבצק אחיד. מכסים ומניחים ל 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מחלקים ל-2, מרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ. שמים בכל עיגול כפית ממילוי הסולת וכפית שטוחה מהתפוחים. מהדקים היטב ב-3 פינות ליצירת משולש. מעבירים לתבנית.

  • 05.

    אופים כ 25 דקות עד שהאוזניים מזהיבות. מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)