אזני המן במילוי תפוחי עץ וקרם קוקוס שקדים | השף הלבן

אזני המן במילוי תפוחי עץ וקרם קוקוס שקדים

אוזני המן מעולות, חגיגיות עם שילוב שטרם טעמתם. את התפוחים ניתן להחליף באגסים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
אזני המן במילוי תפוחי עץ וקרם קוקוס שקדים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 16-20:

לבצק:
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן קוקוס או שמן זרעי ענבים
  • 1/2 כוס משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
למילוי:
  • 1 כפית שמן קוקוס או שמן זרעי ענבים
  • 2 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות קטנות של 1/2 סמ"ר
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1/4-1/2 כפית קינמון
  • 1 כוס משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2.5 כפות סולת
  • להגשה: אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את המילוי: מחממים במחבת 1 כפית שמן ומקפיצים את קוביות התפוחים כדקה לריכוך קל. מוציאים לקערה ומערבבים עם אבקת סוכר וקינמון. מצננים.

  • 02.

    בסיר קטן מחממים את משקה הקוקוס שקדים עם סוכר וסוכר וניל עד סף רתיחה. מוסיפים סולת בהדרגה ומערבבים. ממשיכים לבשל ולערבב את שהתערובת מסמיכה. מורידים מהאש, מעבירים לקערה שטוחה ומצננים.

  • 03.

    שמים במעבד מזון את מרכבי הבצק ומעבדים לבצק אחיד. מכסים ומניחים ל 30 דקות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 04.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מחלקים ל-2, מרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ. שמים בכל עיגול כפית ממילוי הסולת וכפית שטוחה מהתפוחים. מהדקים היטב ב-3 פינות ליצירת משולש. מעבירים לתבנית.

  • 05.

    אופים כ 25 דקות עד שהאוזניים מזהיבות. מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.