מתכון עוגת שוקולד חמה | השף הלבן

עוגת שוקולד חמה

עוגה קלאסית שכל הילדים אוהבים, מתאימה גם לימי הולדת או להגשה לצד גלידה

מאת: פנינה ברונשטיין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד חמה

המרכיבים ל 25 מנות:

  • 7 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס שמן
  • כוס קמח
  • חצי כוס שוקולית
  • אבקת אפיה
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה השף הלבן
  • 2 חב' שוקולד מריר.
להגשה- גלידה וניל פרוה

הוראות הכנה:

  • 01.

     מקציפים את הביצים והסוכר למשך 8 ד'.

  • 02.

    מערבבים מוצרים יבשים: קמח, שוקולית ואבקת האפיה ומוסיפים לביצים לסירוגין את המוצרים היבשים וכוס שמן. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית אפיה ואופים 25 ד'.

  • 03.

    כשהעוגה מוכנה מחוררים במזלג חורים בעוגה.

  • 04.

    מחממים במיקרוגל או על האש שמנת מתוקה ושוקולד עד להמסה ושופכים על העוגה באופן אחיד.

  • 05.

    להגשה: מחממים את העוגה פורסים לריבועים או מעוינים שוים, מניחים כדור גלידה וניל בצלחת ליד. ניתן לקשט את העוגה בזיגוג קצפת לבנה ואת כדור הגלידה בזיגוג שוקולד.

הכנת? כאן מדרגים
(277)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.