קוביות טארט אישי – מתכון למאפי בצק עלים פריכים | השף הלבן

קוביות טארט אישי

לאירוח או לארוחת ערב, ככה תכינו בקלות מאפי בצק עלים אישיים ופריכים עם מגוון עם גבינת מסקרפונה וירקות צבעוניים מעל

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוביות טארט אישי
צילום: לירן קפל עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 20:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 500 גרם מסקרפונה "השף הלבן"
  • כף מלח גס
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 סלסלת פטריות טריות
  • 1 צרור אספרגוס
  • 2 כוסות עגבניות שרי אדומות וצהובות

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים דק את העגבניות והפטריות.

  • 02.

    חולטים את האספרגוס במים רותחים ומצננים .

  • 03.

    חותכים את בצק העלים למלבנים קטנים מניחים במרווחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

  • 04.

    חורצים בעדינות מסגרת ברוחב של

  • 05.

    5 ס"מ בכל מלבן.

  • 06.

    מורחים מסקרפונה על כל השטח הפנימי של כל מלבן.

  • 07.

    מברישים את המסגרות בביצה טרופה.

  • 08.

    מסדרים על כל מלבן ירק אחר ומפזרים מעט מלח גס.

  • 09.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.