עוגת תפוחים אוורירית מ-2 מרכיבים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

עוגת תפוחים אוורירית מ-2 מרכיבים

עוגת תפוחים ללא אפייה ומ-2 מרכיבים בלבד? זה אפשרי! קבלו את המתכון החדש מעמוד הטיקטוק של השף הלבן שיפתיע אתכם

מאת: נטע ליבנה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תפוחים אוורירית מ-2 מרכיבים
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל עוגה אחת:

  • 400 גרם רסק תפוחים
  • 15 גרם ג'לטין
לציפוי:
  • 1 גביע (200 גרם) יוגורט BIO תנובה
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
גודל תבנית: תבנית בגודל 20*15 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בכלי חסין חום רסק תפוחים וג'לטין.

  • 02.

    מחממים במיקרו דקה ומערבבים עד שהג'לטין נמס ברסק התפוחים.

  • 03.

    מעבירים לקערה ומקציפים עם מקצף חשמלי עד לקבלת קצף לבן יציב יחסית. ההקצפה לוקחת זמן, אז חשוב להיות סבלניים.

  • 04.

    מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים להתייצבות במקרר לשעתיים לפחות

  • 05.

    מכינים את הציפוי: מערבבים יוגורט ואינסטנט פודינג וניל

  • 06.

    מורחים את הציפוי על העוגה הקרה ומיישרים עם לקקן

  • 07.

    מחזירים למקרר לחצי שעה נוספת לפני שפורסים ומגישים

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(35)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.