עוגת שיבולת שועל (BAKED OATS) עם דובדבנים
הטרנד שכבש את הטיקטוק העולמי: סוג-של דייסת שיבולת שועל שכשאופים אותה היא הופכת לעוגה! אנחנו שדרגנו אותה עם דובדבנים, קוקוס ופקאנים

המרכיבים ל 10 מנות:
- 2 כוסות דובדבן מתוק קפוא "סנפרוסט"
- 1 ו-3/4 כוסות שיבולת שועל עבה
- 1/2 כוס קוקוס טחון
- 1 ו-1/2 כוסות קמח תופח
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1/2 כוס סוכר חום בהיר
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית סודה לשתייה
- 120 גרם חמאה רכה
- 3 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר טורפים יחד את הסוכר והחמאה לתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים בהדרגה ומקציפים שוב.
-
02.
בקערה נפרדת מערבבים קמח תופח, שיבולת שועל, קינמון, רבע כוס פקאן קצוץ וקוקוס.
-
03.
מקפלים את תערובת חומרי הגלם היבשים עם העיסה ומוסיפים את הדובדבנים - משאירים בצד רבע כוס.
-
04.
מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת נייר אפייה, מפזרים מעל את הדובדבנים שנותרו ואת רבע כוס הפקאן הקצוץ.
-
05.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ 25-30 דקות, מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר.
טיימר מופעל
-
06.
בתאבון!