עוגת קוקוס וקצפת
עוגה אוורירית וכשרה לפסח המורכבת מבסיס אפוי של קוקוס מוקצף ועליו קרם שוקולד וקצפת בטעם וניל

המרכיבים ל 10 מנות:
- 5 חלבונים
- כוס ורבע סוכר
- 3 כוסות קוקוס
- 2 טבלות שוקולד מריר
- 2 מיכל שמנת מתוקה
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף את החלבונים וכוס ורבע סוכר. לאחר מכן להוסיף את הקוקוס ולאפות בתנור במשך כחצי שעה (עד שהקוקוס משחים).
-
02.
להמיס על אש נמוכה 2 חבילות שוקולד מריר+ שמנת מתוקה (חבילה אחת). לשפוך את העיסה שנוצרה על עיסת הקוקוס לאחר שזו התקררה.
-
03.
להקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל וכוס חלב. להוסיף את העיסה שנוצרה לתערובת הקיימת לאחר שזו התקררה. הערות: *ניתן להוסיף למעלה: פירורי שוקולד, דובדבנים וכו. *ניתן להכין את העוגה פרווה. במקום שמנת מתוקה יש להשתמש בשמנת צמחית ובמקום כוס חלב יש לשים כוס מים.