מתכון עוגת קוקוס וקצפת | השף הלבן

עוגת קוקוס וקצפת

עוגה אוורירית וכשרה לפסח המורכבת מבסיס אפוי של קוקוס מוקצף ועליו קרם שוקולד וקצפת בטעם וניל

מאת: ירדן סופר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קוקוס וקצפת

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 5 חלבונים
  • כוס ורבע סוכר
  • 3 כוסות קוקוס
  • 2 טבלות שוקולד מריר
  • 2 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף את החלבונים וכוס ורבע סוכר. לאחר מכן להוסיף את הקוקוס ולאפות בתנור במשך כחצי שעה (עד שהקוקוס משחים).

  • 02.

    להמיס על אש נמוכה 2 חבילות שוקולד מריר+ שמנת מתוקה (חבילה אחת). לשפוך את העיסה שנוצרה על עיסת הקוקוס לאחר שזו התקררה.

  • 03.

    להקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל וכוס חלב. להוסיף את העיסה שנוצרה לתערובת הקיימת לאחר שזו התקררה. הערות: *ניתן להוסיף למעלה: פירורי שוקולד, דובדבנים וכו. *ניתן להכין את העוגה פרווה. במקום שמנת מתוקה יש להשתמש בשמנת צמחית ובמקום כוס חלב יש לשים כוס מים.  

הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.