עוגת פודינג ושוקולד ללא קמח
העוגה המושלמת לרגישים לגלוטן
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 4 ביצים מופרדות
- 1/2 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
- 3 כפות סוכר
- 1.5 חבילות שמנת מתוקה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס חלב
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 100 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה:
-
01.
בסיס
-
02.
להקציף את החלבונים עם 2 כפות סוכר לקצף רך, להוסיף חלמונים, כף סוכר ואת פודינג השוקולד ולהמשיך להקציף במהירות איטית.
-
03.
להעביר לתבנית אפייה ולאפות על 180 מעלות, 20 דק' בדיוק. לצנן היטב. קרם להקציף 1 שמנת מתוקה, סוכר וניל, חלב ואינסטנט פודינג וניל ולמרוח על העוגה. ציפוי להמיס במיקרו או בסיר את השוקולד והשמנת מתוקה שנותרה ולמרוח על העוגה כשהקרם לא חם מדיי.
הכנת? כאן מדרגים