עוגת ביסקוויטים עם קצפת

מיוחדת לשבועות אבל גם לכל יום אחר בשנה: עוגת ביסקוויטים עם קצפת, קינוח קלאסי ולא מסובך להכנה, מושלם לחג הקרוב!

מאת: עורך השף לבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים עם קצפת

המרכיבים ל 12 מנות/ מלבניות / מרובעות 23X33 ס":

  • 1 חבילת ביסקוויטים פתי-בר
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 2 מיכלי שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 שוקולד חלב מריר
  • 3 כוסות חלב תנובה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים בקערה מיכל אחד של השמנת עם 2 כוסות חלב, אינסטנט פודינג ואבקת הסוכר ומקציפים לקצף אחיד וקשה.

  • 02.

    יוצקים את החלב ותמצית הווניל לצלחת שטוחה. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה בתבנית.

  • 03.

    מורחים מחצית מכמות הקצפת על הביסקוויטים בשכבה אחידה.

  • 04.

    טובלים שוב ביסקוויטים בחלב ומניחים על הקצפת. מורחים שוב את הקצפת הנותרת וסוגרים שוב בשכבת ביסקוויטים.

  • 05.

    ממיסים בסיר קטן על אש קטנה את השוקולד ומורידים מהאש. מוסיפים מיכל שמנת, מערבבים היטב ומצננים מעט.

  • 06.

    יוצקים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים העליונה ומכניסים למקרר. למשך 4 שעות לפחות. מוציאים מהמקרר, חותכים למלבנים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(107)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.