עוגת ביסקוויטים עם יוגורט ורוטב מנגו
עוגת ביסקוויטים קצת אחרת! מתכון מרענן וקיצי לעוגת ביסקוויטים עם קרם יוגורט ורוטב מנגו משגע שתשדרג לכם ולאורחים שלכם את סוף השבוע
המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 250 גרם ביסקוויטים בטעם וניל
- 1 כוס חלב
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
- 2 ו-1/2 גביעים (500 מ"ל) יוגורט BIO תנובה
- 2 כפות (20 גרם) סוכר
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס (250 גרם) מנגו קפוא "סנפרוסט"
- ¼ כוס (80 גרם) סוכר
- מיץ מרבע לימון
הוראות הכנה:
-
01.
לשכבת הבסיס: מרטיבים קלות את הביסקוויטים בחלב ומכסים את בסיס התבנית.
-
02.
לשכבה השנייה: מקציפים יחד שמנת מתוקה, יוגורט, סוכר ואבקת פודינג וניל כ-2 דקות או עד שהנוזל מסמיך ומתייצב מעט. מורחים את הקרם מעל לבסיס באופן אחיד.
טיימר מופעל
-
03.
לשכבה השלישית: מרטיבים קלות ביסקויטים בחלב ומניחים מעל לקרם היוגורט כך שיכסה אותו לגמרי. מעבירים למקרר עד לשימוש.
-
04.
לציפוי: טוחנים את המנגו עם הסוכר בבלנדר כדקה עד לקבלת למרקם אחיד וחלק. מוסיפים מיץ לימון לבלנדר וטוחנים כ-10 שניות נוספות. יוצקים את הציפוי על העוגה ומעבירים למקרר לצינון לשעה לפחות לפני ההגשה.
-
05.
מגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת ומנגו טרי חתוך.
-
06.
בתאבון!