מתכון עוגת ביסקוויטים עם יוגורט ורוטב מנגו | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים עם יוגורט ורוטב מנגו

עוגת ביסקוויטים קצת אחרת! מתכון מרענן וקיצי לעוגת ביסקוויטים עם קרם יוגורט ורוטב מנגו משגע שתשדרג לכם ולאורחים שלכם את סוף השבוע

מאת: מיכל לוי אלחלל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 250 גרם ביסקוויטים בטעם וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 2 ו-1/2 גביעים (500 מ"ל) יוגורט BIO תנובה
  • 2 כפות (20 גרם) סוכר
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס (250 גרם) מנגו קפוא "סנפרוסט"
  • ¼ כוס (80 גרם) סוכר
  • מיץ מרבע לימון
גודל תבנית: תבנית מרובעת בגודל 20*20

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשכבת הבסיס: מרטיבים קלות את הביסקוויטים בחלב ומכסים את בסיס התבנית.

  • 02.

    לשכבה השנייה: מקציפים יחד שמנת מתוקה, יוגורט, סוכר ואבקת פודינג וניל כ-2 דקות או עד שהנוזל מסמיך ומתייצב מעט. מורחים את הקרם מעל לבסיס באופן אחיד.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    לשכבה השלישית: מרטיבים קלות ביסקויטים בחלב ומניחים מעל לקרם היוגורט כך שיכסה אותו לגמרי. מעבירים למקרר עד לשימוש.

  • 04.

    לציפוי: טוחנים את המנגו עם הסוכר בבלנדר כדקה עד לקבלת למרקם אחיד וחלק. מוסיפים מיץ לימון לבלנדר וטוחנים כ-10 שניות נוספות. יוצקים את הציפוי על העוגה ומעבירים למקרר לצינון לשעה לפחות לפני ההגשה.

  • 05.

    מגישים לצד שמנת מתוקה מוקצפת ומנגו טרי חתוך.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(19)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.