עוגת ביסקוויטים מנצחת
איך מכינים עוגת ביסקוויטים מנצחת? סידרנו לכם את המתכון המושלם! קבלו את המתכון שלנו לעוגת ביסקוויטים קלאסית עם רוטב שוקולד שכל אחד יכול להכין
המרכיבים ל 12-16 חתיכות:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
- 200 גרם שוקולד חלב
- 750 גרם גבינה לבנה 5% תנובה
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות אבקת סוכר
- 3 כפות קקאו לפיזור בין השכבות
- 2 כוסות חלב תנובה לטבילת הביסקוויט
- 2 חבילות (500 גרם) ביסקוויטים
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה, מקציפים יחד שמנת להקצפה ופודינג וניל עד לקבלת קרם רך, מוסיפים לקערה אבקת סוכר וגבינה לבנה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב אך עדיין רך.
-
02.
טובלים ביסקוויט בחלב ומסדרים אותם בשכבה אחידה בתחתית התבנית מפזרים מעל מעט קקאו.
-
03.
על שכבת הביסקוויטים, מניחים כמחצית מכמות הקרם ומיישרים
-
04.
טובלים ביסקוויטים נוספים בחלב ומניחים אותם בשכבה אחידה על הקרם ומעל מעט קקאו. על הקרם מסדרים שכבה שלישית של ביסקוויטים. חוזרים על הפעולה של בניית השכבות, עד כאשר השכבה העליונה של העוגה מורכבת מביסקוויטים.
-
05.
ממיסים במיקרוגל שמנת מתוקה ושוקולד עד להמסה ומערבבים עד לקבלת רוטב שוקולד חלק.
-
06.
מצננים מעט ושופכים על פני השכבה העליונה של העוגה ומכניסים לקירור במקרר
-
07.
לאחר 2-4 שעות של קירור, ניתן לפרוס את העוגה ולהגיש
הידעת?
עוגת ביסקוויטים היא באמת אחד המטעמים המיוחדים ביותר בעולם הקינוחים. לא דורשת אפייה או בישול, אך עדיין יוצאת מושלמת בכל מצב. מתאימה להכנה עם הילדים, לקינוח ארוחה קיצית קלילה ולהגשה בשבת בבוקר. אולם, ידעתם שבעזרת מספר תוספות וטעמים חדשים ניתן לשדרג את העוגה לתת לה אופי מעניין. אז איך מכינים עוגת ביסקוויטים מנצחת? סידרנו לכם את המתכון המושלם! קבלו את המתכון שלנו לעוגת ביסקוויטים קלאסית עם רוטב שוקולד שכל אחד יכול להכין.