מתכון סופלה שוקולד אישי | השף הלבן

סופלה שוקולד אישי

מתכון פשוט וקל לעוגות שוקולד אישיות מחמישה מרכיבים בלבד: חמאה, שוקולד מריר, קמח סוכר וביצים – שתוכלו להקפיא ולחמם לפני ההגשה. ההצלחה מובטחת!

מאת: איילת לוי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופלה שוקולד אישי

המרכיבים ל 4 יחידות:

  • תבניות סיליקון או נייר למאפינס קוטר 8
  • 150 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס קמח
  • 2-3 חלמונים
  • 2-3 ביצים מעורב (גודל 2)
  • 150 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנס לסיר את כמות השוקולד הנדרשת והנח על סיר עם מים חמים השאר על הגז, ערבב תוך כדי מדי פעם, עד להמסה מלאה של השוקולד.

  • 02.

    הכנס לסיר את כמות החמאה הנדרשת והמס על הגז עד להמסת החמאה.

  • 03.

    הכנס מיקסר את החמאה המומסת והשוקולד המומס, ערבב במהירות 3, הוסף את כמות הסוכר הנדרשת וערבב.

  • 04.

    הוסף את הביצים המעורב והצהוב והמשך לערבב במהירות 3 כ- 30 שניות.

  • 05.

    הוסף את הקמח והמשך לערבב עד לקבלת מסה אחידה.

  • 06.

    אפייה: בחום 200 מעלות למשך 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(101)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.