טורט פרג בציפוי שוקולד – שילוב מנצח | השף הלבן

טורט פרג בציפוי שוקולד

טורט פרג בציפוי שוקולד, הפרג בשילוב מנצח עם שוקולד, מנה מושחתת וטעימה, גם לחג הפורים

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טורט פרג בציפוי שוקולד

המרכיבים ל8-12:

  • 4 כפות מים
  • 1 כף חמאה רכה
  • 4 ביצים מופרדות
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 200 גרם פרג טחון
  • 2 כפות קמח תופח
  • 1 כף שקדים טחונים
  • 1 תפוח עץ מגורד
ציפוי שוקולד:
  • 50 גרם שוקולד
  • 1.5 כפות קקאו
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל / שקדים / רום

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מקציפים את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר וסוכר וניל.

  • 02.

    מחממים תנור לחום 175 מעלות.

  • 03.

    בקערה נוספת מקציפים חלמונים עם מחצית הסוכר הנותרת לקצף בהיר. מוסיפים את החמאה ומערבבים קצרות לתערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים לתערובת החלמונים פרג, קמח, שקדים מרוסקים ותפוח עץ. מערבבים עם כף עץ.

  • 05.

    מאחדים את שתי התערובות בעזרת מיקסר.

  • 06.

    מכניסים לתבנית אפיה (רינג) בקוטר "

  • 07.

    אופים כ- 45-50 דקות. להכנת הציפוי:

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 08.

    מכניסים את כל החומרים למחבת וממיסים מעל אש קטנה כ- 2 דקות. מורידים מהאש וממשיכים לערבב לתערובת אחידה.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 09.

     עם הוצאת העוגה מהתנור מחוררים אותה בעזרת קיסם ושופכים מעל את ציפוי השוקולד. למעלה מקשטים בזרדי שוקולד קטנים.

הכנת? כאן מדרגים
(159)