המרכיבים ל7 מנות:
- 1 שמנת מתוקה לבישול של השף הלבן
- 1 שמנת להקצפה של השף הלבן
- 200 גרם חמאה
- 3 כוסות מלאות קמח מצה
- 3 חבילות שוקולד מריר
- 2 כפות גדושות סוכר חום
- 1 כף סוכר גדושה לבן
- 2 כפות גדושות קקאו
- 8 אגוזי מלך
הוראות הכנה:
-
01.
ממסים את החמאה ומערבבים אותה עם קמח המצה והסוכר.
-
02.
משטחים על תבנית עגולה בינונית ומכניסים לתנור ל 20 דקות על 180 מעלות ומוציאים (עד שיתקרר).
טיימר מופעל
-
03.
ממיסים את השוקולד והשמנת לבישול של השף הלבן בכלי מעל סיר עם מים על הגז ("בן מרי").
-
04.
מוסיפים את הקקאו ויוצקים את תערובת השוקולד על הבצק לאחר שהתקרר.
-
05.
מכניסים למקרר לשעה ובינתיים מכינים את הקצפת- מקציפים את השמנת המתוקה להקצפה של השף הלבן עם הסוכר הלבן.
הכנת? כאן מדרגים