עוגת גבינה עם תחתית אגוזים, שקדים ושוקולד מריר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם תחתית אגוזים, שקדים ושוקולד מריר

עוגת גבינה

מאת: חנה שימרון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם תחתית אגוזים, שקדים ושוקולד מריר

המרכיבים ל 16 מנות:

לתחתית:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • כוס אגוזי מלך
  • כוס שקדים טחונים
  • 100 גרם חמאה
  • 1/2 כוס סוכר
מילוי:
  • 2 גביעי גבינת נפוליאון
  • 1 גביע גבינה 9%
  • 2 גביעי שמנת של פעם
  • 1 יחידה שמנת מתוקה
  • כוס וחצי סוכר
  • כפית קליפת לימון
  • מיץ מחצי לימון
  • חבילת תותים טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרסקים את האגוזים במעבד מזון.

  • 02.

    בבן מארי ממיסים את השוקולד, חמאה וסוכר ומאחדים את האגוזים ואבקת השקדים.

  • 03.

    את הבצק שמים בתבנית בקוטר

  • 04.

    המילוי: מכינים את הקצפת עם 3 כפות סוכר.

  • 05.

    בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת עם יתרת הסוכר קליפת לימון, מיץ לימון ומאחדים את הקצפת ע"י קיפול ובעדינות.

  • 06.

    חותכים את התותים באופן נאה ומניחים ע"ג התחתית, שופכים את המילוי ומקררים לילה שלם.

הכנת? כאן מדרגים
(49)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.