עוגת גבינה קלאסית

עוגת גבינה קלאסית ופשוטה להכנה

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה קלאסית

המרכיבים ל מנות 10/תבנית 24:

  • 2 גבינה לבנה 500 גרם
  • 1 גביע שמנת רגילה (שמנת של פעם)
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 סוכר וניל
  • 5 ביצים
  • כוס סוכר
  • שמנת מתוקה
  • כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים 2 גבינה לבנה יחד עם גביע שמנת רגילה.

  • 02.

     מוסיפים חצי שקית אינסטנט פודינג (את החצי השני שומרים לקרם), 3 כפות קורנפלור ו-1 סוכר וניל.

  • 03.

     מפרידים חלמונים וחלבונים ומוסיפים את החלמונים לתערובת.

  • 04.

     בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר.

  • 05.

    מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת ומערבבים בעדינות.

  • 06.

    מכניסים לתנור ל-10 דקות על חום גבוה של 180 ולאחר 10 דקות מורידים את החום ואופים 40 דקות על חום נמוך של

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 07.

    סה"כ 50 דקות בתנור.

    טיימר מופעל

    00:50:00
  • 08.

    מקציפים שמנת מתוקה עם חצי שקית אינסטנט פודינג וכוס חלב. מחכים שהעוגה תתקרר מורחים את הקרם, ומוסיפים מעל תותים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.