עוגת גבינה חגיגית בציפוי קצפת
מתכון פשוט לעוגת גבינה קלאסית וחגיגית שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניה: אחרי האפייה מצפים את העוגה בקרם קצפת טעים ומתוק
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:
- 2 גבינה לבנה
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות קורנפלור
- 1 סוכר וניל
- 5 ביצים
- כוס סוכר
- 1 שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים את הגבינה, שמנת, חצי שקית אינסטנט פודינג, קורנפלור, סוכר וניל וחלמונים.
-
02.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר.
-
03.
מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת ומערבבים בעדינות.
-
04.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מורידים את החום ואופים 40 דקות על חום נמוך
טיימר מופעל
-
06.
מקציפים שמנת מתוקה עם חצי שקית אינסטנט פודינג וכוס חלב.
-
07.
מחכים שהעוגה תתקרר ומורחים את הקרם.
הכנת? כאן מדרגים