עוגת גבינה מושחתת עם חטיף סניקרס ובישקוטי | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה מושחתת עם חטיף סניקרס ובישקוטי

עוגת גבינה חלומית שתעשה לכם את סוף השבוע

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה עם סניקרס

המרכיבים ל 10 מנות / תבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • חבילת בישקוטי (וניל או קקאו – וניל)
  • 1/2 1 כוסות חלב "תנובה"
  • 2 חטיפי סניקרס בגודל מלא
לעוגה:
  • מיכל שמנת חמוצה 15% "תנובה"
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 שקית פודינג וניל
  • 3 כפות מחוקות קורנפלור
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 500 גרם גבינת כנען של תנובה
לציפוי:
  • 2 גביעים שמנת חמוצה "תנובה"
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם בוטנים מסוכרים גרוסים
  • 50 גרם שוקולד מריר מגורר
  • 2 חטיפי סניקרס חתוכים לקוביות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-150 מעלות

  • 02.

    משמנים קלות תבנית אפייה ומרפדים את התחתית בנייר אפייה.

  • 03.

    טובלים בישקוטי בחלב ומרפדים את תחתית התבנית, חותכים 2 חטיפי סניקרס לקוביות ומפזרים על ובין הבישקוטי.

  • 04.

    מפרידים את החלבונים והחלמונים ל-2 קערות: בקערה אחת מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף לא נוקשה מידי. בקערה שנייה מערבבים במטרפה ידנית את החלמונים עם גבינת הכנען ומוסיפים את כל שאר החומרים של העוגה.

  • 05.

    מקפלים בעזרת לקקן בתנועות של המספר 8 את שתי התערובות למסה אחידה ושופכים לתוך התבנית.

  • 06.

    מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים ליצירת אדים, אופים את העוגה בחום של 150 מעלות בין שעה לשעה ועשרים - חשוב להתאפק ולא לפתוח את התנור. בסיום האפייה משאירים את העוגה בתנור הסגור לשעה נוספת.

  • 07.

    מצננים מעט את העוגה.

  • 08.

    מערבבים את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר, מצפים את החלק העליון של העוגה ומפזרים בוטנים מסוכרים, שוקולד מריר וסניקרס.

  • 09.

    מצננים את העוגה ללילה במקרר. פורסים ונהנים לגלות את ההפתעות שבתוכה. מומלץ להכין את העוגה יום מראש כדי שתשהה לפחות לילה במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(283)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.