עוגת גבינה ואננס
עוגת גבינה עם ציפוי אננס
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:
- 2 חלמונים
- 1/2 חבילת חמאה
- 1/2 1 כוסות קמח אוסם
- 1/2 כוס סוכר
- 1 שמנת מתוקה
- 1 איסטנט וניל
- 3/4 כוס חלב
- 1 כף סוכר
- 1 גבינה לבנה 9% תנובה
- 1קופסאת שימורים אננס פרוס
- 1/2 1 כפות קורנפלור
הוראות הכנה:
-
01.
לתחתית:
-
02.
בקערה שמים 2 חלמונים, 1/2 חמאה,
-
03.
5 כוסות קמח אוסם, 1/2 כוס סוכר ומערבבים לבצק, משטחים בתבנית ואופים בחום גבוה 20 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
שכבה 2: להקציף שמנת מתוקה, 1 אינסטנט וניל, 3/4 כוסות חלב, 1 כף סוכר, לאחר ההקצפה מערבבים עם גבינה 9% תנובה ומורחים על התחתית.
-
05.
שכבה 3: שופכים לסיר קטן את המיץ מקופסת השימורים של האננס ומערבבים ב 1/2 כוס מים,
-
06.
5 כפות קורנפלור ומערבבים עד הסמכה.
-
07.
מסדרים על העוגה את פרי האננס וכשהמיץ של האננס מתקרר לשפוך על העוגה כזיגוג להכניס למקרר לכמה שעות.
הכנת? כאן מדרגים