עוגת גבינה ואננס – מתכון מנצח | השף הלבן

עוגת גבינה ואננס

עוגת גבינה עם ציפוי אננס

מאת: אורית כהן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה ואננס

המרכיבים ל10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • 2 חלמונים
  • 1/2 חבילת חמאה
  • 1/2 1 כוסות קמח אוסם
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 איסטנט וניל
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 כף סוכר
  • 1 גבינה לבנה 9% תנובה
  • 1קופסאת שימורים אננס פרוס
  • 1/2 1 כפות קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתחתית:

  • 02.

    בקערה שמים 2 חלמונים, 1/2 חמאה,

  • 03.

    5 כוסות קמח אוסם, 1/2 כוס סוכר ומערבבים לבצק, משטחים בתבנית ואופים בחום גבוה 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    שכבה 2: להקציף שמנת מתוקה, 1 אינסטנט וניל, 3/4 כוסות חלב, 1 כף סוכר, לאחר ההקצפה מערבבים עם גבינה 9% תנובה ומורחים על התחתית.

  • 05.

    שכבה 3: שופכים לסיר קטן את המיץ מקופסת השימורים של האננס ומערבבים ב 1/2 כוס מים,

  • 06.

    5 כפות קורנפלור ומערבבים עד הסמכה.

  • 07.

    מסדרים על העוגה את פרי האננס וכשהמיץ של האננס מתקרר לשפוך על העוגה כזיגוג להכניס למקרר לכמה שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(117)