מתכון עוגת גבינה אפויה פעמיים | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה פעמיים

עוגת גבינה אפויה פעמיים

מאת: בתיה צלמון
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה פעמיים

המרכיבים ל12 מנות:

בסיס העוגה:
  • 11/4 כוסות קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 חלמון ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם חמאה
מילוי:
  • 3 קופסאות גבינה לבנה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית מיץ לימון
  • תמצית וניל
לציפוי
  • 2 מכלים שמנת חמוצה
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכיניםאת הבצק ומפזרים בתבנית קפיצית עגולה בתחתית ובצדדים.

  • 02.

    מחורריםבעזרת מזלג. אופים 15 דקות ב-150 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    מערבבים במיקסר ומוזגים מעל הבסיס שהתקרר מעט. אופים 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מערבבים את מצרכי הציפוי ומשטחים על העוגה. אופים עוד 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(7)