עוגת גבינה אפויה פעמיים
עוגת גבינה אפויה פעמיים
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
בסיס העוגה:
- 11/4 כוסות קמח
- 1/4 כוס סוכר
- 1 חלמון ביצה
- 1 כפית תמצית וניל
- 100 גרם חמאה
מילוי:
- 3 קופסאות גבינה לבנה
- 3/4 כוס סוכר
- 2 ביצים
- כפית מיץ לימון
- תמצית וניל
לציפוי
- 2 מכלים שמנת חמוצה
- 3 כפות סוכר
- 2 כפיות תמצית וניל
הוראות הכנה:
-
01.
מכיניםאת הבצק ומפזרים בתבנית קפיצית עגולה בתחתית ובצדדים.
-
02.
מחורריםבעזרת מזלג. אופים 15 דקות ב-150 מעלות.
טיימר מופעל
-
03.
מערבבים במיקסר ומוזגים מעל הבסיס שהתקרר מעט. אופים 15 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מערבבים את מצרכי הציפוי ומשטחים על העוגה. אופים עוד 15 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים