עוגת גבינה אפויה גבוהה - מתכון לעוגה מרשימה וטעימה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה

מתכון שבועות מרשים וטעים של עוגת גבינה אפויה קלה להכנה עם ציפוי קצפת בקישוט שוקולד מריר מגורד – מתאימה לאירוח וגם לסופ"ש ביתי

מאת: הילה ביטון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה

המרכיבים ל 16 חיתוכיות/ תבנית מרובעת 38x25:

מרכיבים:
  • 7 ביצים מופרדות
  • כוס וחצי סוכר
  • 2 חפיסות סוכר וניל
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% (3 קופסאות של 250)
  • 1 מיכל שמנת לאכילה 9%
  • 5 כפות קורנפלור
לציפוי:
  • 2 חבילות שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודיניג וניל
  • 1 כוס חלב
  • שוקולד לגירוד מעל העוגה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים בקערה את החלבונים לקצף קשה, מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל

  • 02.

    בקערה נוספת מערבבים את שאר החומרים כולל חלמונים

  • 03.

    מערבבים בצורת קיפול את התערובת לחלבונים

  • 04.

    מוזגים לתבנית מרובעת בגודל 38x25

  • 05.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל150 מעלות ואופים בערך שעה וחצי עד שהעוגה עולה ו"מתפוצצת" מלמעלה

  • 06.

    משאירים את העוגה להתקרר בתנור

  • 07.

    מוציאים לאחר שהתקררה בתנור ומצפים אותה: מקציפים את חומרי הציפוי לקצף קשה, מורחים ומגרדים שוקולד

הכנת? כאן מדרגים
(66)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.