עוגת גבינה עם קמח שקדים ומלית דובדבנים
עוגת גבינה נימוחה בציפוי דובדבנים חמצמץ, מנה אחרונה טעימה ומרשימה לארוחת חג שבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 200 גרם חמאה
- כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 4 ביצים
- 1 חבילה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
- 200 מ"ל שמנת חמוצה
- 2 כוסות קמח שקדים טחונים
- 100 גרם קורנפלור
- מארז דובדבנים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים במיקסר חמאה רכה, כוס סוכר וכפית תמצית וניל עד שמתקבל קרם.
-
02.
מוסיפים 4 חלמונים ומקציפים קלות.
-
03.
מוסיפים חבילת גבינת ריקוטה, שמנת חמוצה, קמח שקדים וקורנפלור.
-
04.
מערבלים עד שהתערובת אחידה.
-
05.
בקערה חדשה מקציפים 4 חלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה והשקדים.
-
06.
לתוך תבנית משומנת עגולה מעבירים חצי מהתערובת. באמצע מפזרים דובדבנים טריים או מקופסת שימורים, חשוב לא לשים בשוליים. מעל שמים את החצי השני של התערובת.
-
07.
אופים שעה ב-160 מעלות ומגישים בטמפרטורת החדר
הכנת? כאן מדרגים