טילון קרם עוגת גבינה וקצפת עם רוטב תות | השף הלבן

מתכון לטילון עוגת גבינה וקצפת עם רוטב תות

הם נראים כמו קינוח ילדים אבל משלבים טעמים שכולם אוהבים: עוגת גבינה עם מלית למאפים, קצפת ותות

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לטילון עוגת גבינה וקצפת עם רוטב תות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 25:

  • 25 גביעי גלידה
למילוי:
  • 1 גביע (500 גרם) מלית למאפים 9% "השף הלבן"
  • 6 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • 10 תותים "סנפרוסט" מופשרים (ניתן להשתמש גם בטריים)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

        טוחנים את התותים עם 1 כף אבקת סוכר לרוטב חלק.

  • 02.

        טורפים היטב את מרכיבי המילוי לקרם חלק ומעבירים לשקית זילוף (או שקית רגילה).

  • 03.

        מעמידים את הטילונים בכוסות צרות (נח לעשות זאת בכוסיות וודקה) ומזלפים לתוכם מילוי גבינה עד 3/4 גובהם. שמים במיקרו ל-40 שניות ומצננים לחלוטין.

  • 04.

        מקציפים שמנת מתוקה וכף אבקת סוכר לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.

  • 05.

        כשהטילונים מצוננים לחלוטין, מזלפים בראש הטילונים ומסיימים בזילוף תות.

  • 06.

        מגישים עם רוטב תות לזילופים חוזרים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.