טילון קרם עוגת גבינה וקצפת עם רוטב תות | השף הלבן

מתכון לטילון עוגת גבינה וקצפת עם רוטב תות

הם נראים כמו קינוח ילדים אבל משלבים טעמים שכולם אוהבים: עוגת גבינה עם מלית למאפים, קצפת ותות

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לטילון עוגת גבינה וקצפת עם רוטב תות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל25:

  • 25 גביעי גלידה
למילוי:
  • 1 גביע (500 גרם) מלית למאפים 9% "השף הלבן"
  • 6 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • 10 תותים "סנפרוסט" מופשרים (ניתן להשתמש גם בטריים)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

        טוחנים את התותים עם 1 כף אבקת סוכר לרוטב חלק.

  • 02.

        טורפים היטב את מרכיבי המילוי לקרם חלק ומעבירים לשקית זילוף (או שקית רגילה).

  • 03.

        מעמידים את הטילונים בכוסות צרות (נח לעשות זאת בכוסיות וודקה) ומזלפים לתוכם מילוי גבינה עד 3/4 גובהם. שמים במיקרו ל-40 שניות ומצננים לחלוטין.

  • 04.

        מקציפים שמנת מתוקה וכף אבקת סוכר לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.

  • 05.

        כשהטילונים מצוננים לחלוטין, מזלפים בראש הטילונים ומסיימים בזילוף תות.

  • 06.

        מגישים עם רוטב תות לזילופים חוזרים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)