מתכון עוגת זברה | השף הלבן

עוגת זברה

עוגת זברה חגיגית

מאת: עומרי גולדברג
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת זברה

המרכיבים ל 12 מנות/ תבנית אינגלישקייק בגודל 11*30 ס"מ:

לעוגה
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 20 ביסקוויטים שוקולד
להרטבת הביסקוויטים
  • 1 כוס חלב
לקישוט
  • 2 שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה, לא להפריד לקוביות)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 02.

    מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.

  • 03.

    מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן.

  • 04.

     משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).

  • 05.

    טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).

  • 06.

    מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד הוא נוגע בתחתית התבנית.

  • 07.

    ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.

  • 08.

    מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.

  • 09.

    מקפיאים את העוגה למשך הלילה.

  • 10.

    הופכים על מגש ומסירים את התבנית.

  • 11.

    מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה.

  • 12.

    חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.

  • 13.

    מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(88)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.