סיידר תפוחים, רום וקינמון
משקה חורפי חם ומפנק לאירוח מושלם
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 2 כוסות תרכיז תפוחים
- 1/2 2 ליטר מים
- 2 מקלות קינמון
- 2 תפוח עץ גרנד
- 3/4 כוס רום
הוראות הכנה:
-
01.
מוציאים את הליבה מתפוחי העץ וחותכים לפלחים דקים.
-
02.
מניחים בסיר את פלחי התפוח והקינמון ומוסיפים את תרכיז התפוחים.
-
03.
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את הרום.
-
05.
להגשה: יוצקים לכוסות ומוסיפים מעט מפלחי התפוח לכל כוס.
הכנת? כאן מדרגים