כנאפה משמשים וקרם גבינה | השף הלבן

כנאפה משמשים, קרם גבינה ופיסטוק בסירופ דבש

קינוח חמצמץ-מתוק שמשלב פריכות של אטריות קדאיף עם קרם גבינת יוגורט. העבודה עם אטריות קדאיף קלה – שווה להכיר ולאמץ אותן כבסיס לקינוחים קרמיים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנאפה עם משמשים וקרם גבינה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 150 גרם אטריות קדאיף
  • 50 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 8 משמשים משומרים בסירופ
לקרם גבינת יוגורט:
  • 1 מיכל גבינת שמנת על בסיס יוגורט "פיראוס"
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32% "השף הלבן" מוקצפת
  • 4 כפות אבקת סוכר
לסירופ דבש:
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/3 כוס מים רותחים
  • להגשה: פיסטוק קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית בנייר אפיה ומחממים תנור ל 170 מעלות. מפזרים את האטריות בתבנית

  • 02.

    בשכבה אחידה. מזלפים עליהן חמאה, מערבבים ומפזרים בתבנית כך שהן נפרדות זו מזו. אפשר

  • 03.

    לקרוע את הרצועות הארוכות. אופים כ 15 דקות עד הזהבה. מצננים ומפוררים מעט.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 04.

    מקציפים

  • 05.

    גבינה, שמנת ואבקת סוכר לקרם יציב. מערבבים דבש ומים רותחים עד שהדבש נמס והנוזל

  • 06.

    אחיד.

  • 07.

    מרכיבים: שמים בכל כוס הגשה בשכבות: חופן שערות קדאיף, 2 כפות קרם גבינה, משמשים,

  • 08.

    שערות, כף קרם גבינה, שערות קדאיף ופיסטוק. מזלפים סירופ דבש ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.