דייסה עם טופינג פירות ופולי קקאו – מפנקת במיוחד | השף הלבן

דייסה עם טופינג פירות ופולי קקאו

קר בחוץ ובא לכם להתפנק עם הפתעה מתוקה בלי הרבה נקיפות מצפון? לכן על הדייסה המפנקת הזאת בתוספת פירות ופולי קקאו גרוסים מעל. מתכון טעים של אינס ינאי

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דייסה עם טופינג פירות ופולי קקאו
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2:

  • 2 כוסות משקה סויה "תנובה ALTERNATIVE"
  • 1 כוס קוואקר
  • 2 כפות סילאן
  • כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית קינמון
להגשה:
  • פולי קקאו גרוסים
  • חצי תפוז פרוס
  • 3 תותים פרוסים / חופן פירות יער
  • 1/4 כפית קינמון
  • כף חמוציות

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן מניחים משקה סויה , סילאן ,וניל,  קינמון וקוואקר.

  • 02.

    מבשלים תוך כדי ערבוב עד להסמכה ומעבירים לשתי קעריות הגשה.

  • 03.

    מקשטים מעל עם קינמון, פולי קקאו גרוסים, חמוציות ופירות. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.