שבלולי שמרים במילוי 3 שוקולדים | השף הלבן

שבלולי שמרים במילוי 3 שוקולדים

כמה שהיא טעימה, ככה קלה להכנה! האורחים בדרך? זו עוגת השמרים המושלמת ליד הקפה

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רחלי קרוט

המרכיבים ל 8-10:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים מרודד למאפים מתוקים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 1 ביצה טרופה
למילוי:
  • 1 צנצנת ממרח אגוזים או כל ממרח שוקולד אהוב אחר
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצק על משטח עבודה מקומח מעט וחותכים לחצי (כדי שיהיה נוח יותר לעבודה).

  • 02.

      מרדדים מעט את הבצק כדי שיהיה דק יותר.

  • 03.

      מורחים על כל הבצק ממרח שוקולד, מפזרים שוקולד צ'יפס מ-2 הסוגים ומגלגלים לרולדה הדוקה.

  • 04.

      חותכים לשבלולים בעובי 3 ס"מ ומניחים בצמידות, בתוף תבנית עוגה עגולה עם נייר אפייה בתחתית.

  • 05.

      מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שהמאפה זהוב.

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(22)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.