שבלולי שמרים במילוי 3 שוקולדים
כמה שהיא טעימה, ככה קלה להכנה! האורחים בדרך? זו עוגת השמרים המושלמת ליד הקפה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רחלי קרוט
המרכיבים ל 8-10:
- 1 חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים מרודד למאפים מתוקים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
- 1 ביצה טרופה
למילוי:
- 1 צנצנת ממרח אגוזים או כל ממרח שוקולד אהוב אחר
- 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
- 100 גרם שוקולד צ'יפס לבן
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצק על משטח עבודה מקומח מעט וחותכים לחצי (כדי שיהיה נוח יותר לעבודה).
-
02.
מרדדים מעט את הבצק כדי שיהיה דק יותר.
-
03.
מורחים על כל הבצק ממרח שוקולד, מפזרים שוקולד צ'יפס מ-2 הסוגים ומגלגלים לרולדה הדוקה.
-
04.
חותכים לשבלולים בעובי 3 ס"מ ומניחים בצמידות, בתוף תבנית עוגה עגולה עם נייר אפייה בתחתית.
-
05.
מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שהמאפה זהוב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים