רוגלך אלפחורס מטריפים בחמש דקות הכנה | השף הלבן

רוגלך אלפחורס מטריפים בחמש דקות הכנה!

איזה טעים! דור משה עם מתכון לרוגלך פטנט ממכרים שמכינים במהירות בזכות השימוש בבצק מלאווח קפוא.

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוגלך אלפחורס מטריפים בחמש דקות הכנה!
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 30 יחידות:

לרוגלך:
  • 3 כפות גבינת נפוליאון 16% בטעם טבעי
  • 3 כפות גדושות ריבת חלב
  • 2 כפות קוקוס טחון
  • 1 חבילת עלי מלאווח "מעדנות"
  • ביצה
לסירופ סוכר:
  • ¼ כוס מים
  • ¼ כוס סוכר לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

  • 02.

    להכנת סירופ הסוכר, מניחים בסיר קטן את המים והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים כשתי דקות נוספות ומכבים את הלהבה.

  • 03.

    בקערה בינונית, מערבבים את גבינת השמנת, ריבת החלב והקוקוס הטחון.

  • 04.

    מרדדים עלה מלאווח בין שתי ניירות אפייה עד שהבצק גודל בערך ב30%. מורחים כשליש מהמלית על הבצק, מרדדים עלה מלאווח נוסף ומכסים בעזרתו את המלית. בעזרת גלגלת פיצה/ סכין חדה, מחלקים את עיגול הבצק ל-8 חלקים שווים (כמו משולשי פיצה). מרימים כל חלק, מותחים אותו מעט בידיים על מנת שיתארך ומגלגלים לצורת רוגלך. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 05.

    ממשיכים כך עם ארבעת העלים הנוספים. מניחים את המאפים עם מעט רווחים ביניהם, ואופים כ-20-25 דקות, עד שהמאפים משחימים. מברישים את המאפים בהרבה סירופ ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.