רוגלך אלפחורס מטריפים בחמש דקות הכנה!
איזה טעים! דור משה עם מתכון לרוגלך פטנט ממכרים שמכינים במהירות בזכות השימוש בבצק מלאווח קפוא.

המרכיבים ל 30 יחידות:
- 3 כפות גבינת נפוליאון 16% בטעם טבעי
- 3 כפות גדושות ריבת חלב
- 2 כפות קוקוס טחון
- 1 חבילת עלי מלאווח "מעדנות"
- ביצה
- ¼ כוס מים
- ¼ כוס סוכר לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
02.
להכנת סירופ הסוכר, מניחים בסיר קטן את המים והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים כשתי דקות נוספות ומכבים את הלהבה.
-
03.
בקערה בינונית, מערבבים את גבינת השמנת, ריבת החלב והקוקוס הטחון.
-
04.
מרדדים עלה מלאווח בין שתי ניירות אפייה עד שהבצק גודל בערך ב30%. מורחים כשליש מהמלית על הבצק, מרדדים עלה מלאווח נוסף ומכסים בעזרתו את המלית. בעזרת גלגלת פיצה/ סכין חדה, מחלקים את עיגול הבצק ל-8 חלקים שווים (כמו משולשי פיצה). מרימים כל חלק, מותחים אותו מעט בידיים על מנת שיתארך ומגלגלים לצורת רוגלך. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
05.
ממשיכים כך עם ארבעת העלים הנוספים. מניחים את המאפים עם מעט רווחים ביניהם, ואופים כ-20-25 דקות, עד שהמאפים משחימים. מברישים את המאפים בהרבה סירופ ומגישים.
טיימר מופעל