המרכיבים ל20 מנות:
- חצי קילו קמח
- כף שמרים
- 2 כפות סוכר
- כפית מלח
- 2 כפות שמן
- 2 וחצי כוסות מים פושרים
- סוכר לציפוי
הוראות הכנה:
-
01.
במערבל עם וו לישה שמים קמח ושמרים (מי שרוצה יכול גם קמח שמרים),2 כפות סוכר וכוס מים. מתחילים עם הלישה,תוך כדי מוסיפים את שאר כמות המים ולשים כ-8 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את המלח ואת השמן וממשיכים ללוש עוד כ10 דקות .
טיימר מופעל
-
03.
שמים בקערה משומנת משמנים טיפה מלמעלה ועוטפים בניילון נצמד.
-
04.
מתפיחים למשך כשעה וחצי (עד שהבצק מכיל או משלש את נפחו)
-
05.
כאשר המכונה חמה משמנים כל חריץ דונאטס במעט שמן ויוצקים מהבצקבאמצעות היד וכף לעזרה.
-
06.
ממלאים את כל החריצים עד סוף הגובה (חצי דונאטס ) וסוגרים לכ-7דקות.פותחים ומוציאים כאשר זהוב וטובלים בסוכר משני הצדדים.
הכנת? כאן מדרגים