מתכון בריוש עם בננה, קרם ריבת חלב וקצפת | השף הלבן

בריוש עם בננה, קרם ריבת חלב וקצפת

פינוק מושחת ומענג בהכנה זריזה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בריוש עם בננה, קרם ריבת חלב וקצפת
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 4 לחמניות בריוש (להשיג במאפיות מובחרות)
  • 4 בננות קלופות
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 2 כפות גדושות ריבת חלב לקצפת + 2 כפות לזילוף
  • להגשה: שוקולד מריר קצוץ, אגוזי פקאן קצוצים, שבבי קוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים את הבריושים לשניים. מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות ריבת חלב לקצפת יציבה.

  • 02.

    שמים בכל צלחת 2 חצאי בריוש ובניהם ערימת קצפת, עליה בננה ושוב ערימת קצפת. בוזקים שוקולד, פקאן וקוקוס, מזלפים ריבת חלב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.