קאצ׳ו אה פפה– מתכון איטלקי לארוחת הצהריים המושלמת | השף הלבן

קאצ׳ו אה פפה

בואו לגוון את מתכוני הפסטה הקבועים שלכם עם מתכון לקאצ'ו אה פפה – פסטה ברוטב גבינה ופלפל שחור שמכינים בקלי קלות. מתכון מושלם לארוחת ערב או צהריים זוגית

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קאצ׳ו אה פפה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 2:

  • 140 גרם חמאה
  • 500 גרם ספגטי
  • 2 כפיות מלח גס
  • 2 כפיות גדושות פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הספגטי ומסננים. שומרים 6 כפות ממי הבישול 

  • 02.

    מחממים מחבת עם חמאה עד להמסה 

  • 03.

    מוסיפים מלח ופלפל ומי בישול, מוסיפים 100 גרם פרמזן ואת הספגטי ומערבבים

  • 04.

    מגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת מעל

הכנת? כאן מדרגים
(9)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.