מתכון פשטידת פסטה, גבינות וירקות שילדים אוהבים | השף הלבן

פשטידת פסטה, גבינות וירקות שילדים אוהבים

גרסה ישראלית למקרוני אנד צ'יז האמריקאי: מלבד פסטה וגבינה, הגרסה הישראלית מכילה גם ירקות שמעניקים למאפה צבע, ויטמינים וטעמים מצוינים.

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פסטה, גבינות וירקות שילדים אוהבים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6-8:

  • 1/2 ח' (250 גרם) פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 2 ביצים
  • 1 גביע (125 גרם) קוטג' 5% "תנובה"
  • 1/2 כוס פתיתי עמק או עמק מופחתת שומן "תנובה"
  • 1/2 כוס פתיתי בולגרית או פטה מפוררת "פיראוס"
  • 1 כוס גרעיני תירס סנפרוסט מופשרים
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2-1 כוס פרחי ברוקולי קטנים "סנפרוסט", מבושלים במים רותחים 2--3 דקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים קלות.

  • 02.

      בזמן בישול הפסטה טורפים יחד ביצים וגבינות. מוסיפים ירקות ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת ואופים 40-30 דקות בתנור שחומם ל 190 מעלות עד שהמאפה יציב וזהוב.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(13)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.