פסטה שמנת פטריות בסיר אחד
טרנד הפסטה בסיר אחד הגיע גם לפסטה הקלאסית והאהובה. רק מכניסים את כל מרכיבי המתכון לסיר אחד, מבשלים – וארוחת הצהריים מוכנה!

המרכיבים ל 3-4 מנות:
- 250 גרם פסטה לבחירתכם
- 1 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
- 25 גרם פטריות מיובשות
- חופן פטרוזיליה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אבקת שום
- ½ כפית טימין יבש
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
- 2 וחצי כוסות מים רותחים
- להגשה: עלי בזיליקום טריים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את כל החומרים בסיר גדול.
-
02.
מביאים לרתיחה ומערבבים היטב.
-
03.
כשהפסטה מתחילה להתרכך מכסים במכסה ומבשלים עוד 5-10 דקות עד שהיא רכה וסופגת את הנוזלים.
טיימר מופעל
-
04.
כשהפסטה מוכנה מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור חמש דקות נוספות.
-
05.
מפזרים בזיליקום טרי ומגישים מיד.
-
06.
בתאבון!
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. עכשיו, אחד הטרנדים הפופלריים כיום הוא טרנד הפסטה בסיר אחד. רק מכניסים את כל מרכיבי המתכון לסיר אחד, מבשלים – וארוחת הצהריים מוכנה! פתרון מושלם.