פסטה שום ופרמזן
רוצים לגוון את מתכוני הפסטה? הגעתם למתכון הנכון! מתכון מהיר וטעים בטעמי שום, פטרוזיליה וגבינת פרמזן שאף פסטה לא שלמה בלעדיה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל 3 מנות:
- ½ חבילה (250 גרם) ספגטי
- 120 גרם חמאה
- 4 שיני שום פרוסות דק
- מלח
- פלפל שחור
- מעט צ'ילי גרוס
- ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה ע"פ הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במים.
-
02.
במחבת גדולה מניחים חמאה, שום, מלח, פלפל שחור וצ'ילי על להבה בינונית ומבשלים עד שהחמאה נמסה, תוך כדי ערבוב. כשהחמאה נמסה ממשיכים בבישול עד שהיא מתחילה מעט להשחים, ותוך כדי מגרדים היטב את תחתית הסיר.
-
03.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומוסיפים מיד את הפטרוזיליה ופתיתי הפרמזן. מגישים מיד.
-
04.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים