פסטה צ'יפס
הטרנד ששבר את הטיקטוק הגיע גם אלינו! פסטה קריספית עם פרמזן שמנשנשים ממש כמו צ'יפס, ואפילו שדרגנו עם צ'ימוצ'ורי מעולה שמגישים בצד

המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 1 חבילה (400 גרם) פסטה קצרה מכל סוג שאוהבים
- 1/2 כוס שמן זית
- 3 שיני שום כתושות
- 70 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- מלח ופלפל
- 30 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 1 כוס עלי כוסברה טריים
- 2 שיני שום
- 1/4 כפית צ'ילי גרוס
- 1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1 כף חומץ בן יין לבן
- 1 כפית סוכר
- מלח ופלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
-
02.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה
-
03.
בקערה גדולה מערבבים שמן זית, שום כתוש ופרמזן. מוסיפים את הפסטה ומערבבים בעזרת כף שהשמן יעטוף את הפסטה ויתערבב. מתבלים במלח. מפזרים את הפסטה המסוננת על התבנית באופן אחיד וללא שכבות (מומלץ על 2 תבניות). אופים בתנור למשך 20-25 דקות או עד שהפסטה מזהיבה וקרנצ'ית.
טיימר מופעל
-
04.
לאחר האפייה, מפזרים מעט פרמזן מעל הפסטה
-
05.
לצ'ימיצורי: מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון ובלנדר וקוצצים כחצי דקה (קצוץ יחסית גס). מתבלים במלח ופלפל. מגישים יחד עם הפסטה החמה מהתנור.
-
06.
בתאבון!
הידעת?
בעשור האחרון, טיקטוק הצליח לכבוש את ליבם של צעירים העולם והפך לאפליקציה הכי חמה ברחבי הגלובוס. את ההשפעות העקיפות של טיקטוק על עולם המבוגרים אנחנו מתחילים להרגיש לאחרונה, למשל בצורת מתכונים שהחלו לתפוס תאוצה בטיקטוק ולאחר מכן כבשו את כל העולם. דוגמה נהדרת לכך היא
המתכון שכבש את הטיקטוק לאחרונה: פסטה קריספית עם פרמזן שמנשנשים ממש כמו צ'יפס, ואפילו שדרגנו עם צ'ימוצ'ורי מעולה שמגישים בצד. תתכוננו להיות מופתעים לטובה.