מתכון פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו

פסטה מיוחדת עם שמנת מתוקה, פטריות ואבוקדו

מאת: יוסי דגן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו

המרכיבים למנות 4:

  • פסטה פנה
  • אבוקדו גדול
  • שמנת השף הלבן
  • פטריות שמפניון טריות
  • שום
  • מעט אגוז מוסקט
  • שמן זית
  • גבינת מוצרלה של קולקשן
  • גבינת פרמז'ן של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממלאים מים בסיר עם מלח ושמן זית ומרתיחים את הפסטה כ-6 דקות.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 02.

    במקביל שמים מעט שמן זית בווק ואת השום הקצוץ ומקפיצים.

  • 03.

    לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ואת האבוקדו ומקפיצים במשך שתי דקות.

  • 04.

    מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.

  • 05.

    מסננים את הפסטה אל דנטה ומוסיפים לווק כך שהשמנת תכסה את הפסטה.

  • 06.

    השמנת מקבלת צבע ירקרק וכן גם הפסטה. ממתינים לצמצום הרוטב, מוסיפים מעט מוסקט, פלפל גרוס ומלח.

  • 07.

    מגישים עם גבינת מוצרלה ופרמיזן מלמעלה.

הכנת? כאן מדרגים
(60)