פסטה ברוטב שמנת ואבוקדו
פסטה מיוחדת עם שמנת מתוקה, פטריות ואבוקדו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 4:
- פסטה פנה
- אבוקדו גדול
- שמנת השף הלבן
- פטריות שמפניון טריות
- שום
- מעט אגוז מוסקט
- שמן זית
- גבינת מוצרלה של קולקשן
- גבינת פרמז'ן של תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
ממלאים מים בסיר עם מלח ושמן זית ומרתיחים את הפסטה כ-6 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
במקביל שמים מעט שמן זית בווק ואת השום הקצוץ ומקפיצים.
-
03.
לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ואת האבוקדו ומקפיצים במשך שתי דקות.
-
04.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
-
05.
מסננים את הפסטה אל דנטה ומוסיפים לווק כך שהשמנת תכסה את הפסטה.
-
06.
השמנת מקבלת צבע ירקרק וכן גם הפסטה. ממתינים לצמצום הרוטב, מוסיפים מעט מוסקט, פלפל גרוס ומלח.
-
07.
מגישים עם גבינת מוצרלה ופרמיזן מלמעלה.
הכנת? כאן מדרגים