פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות - מתכון לפסטה | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות 

מתכון לפסטה עם רוטב עגבניות, שמנת ופטריות – לא תאמינו כמה קל לשדרג את הפסטה לארוחת הצהריים או הערב שלכם בכמה צעדים פשוטים!

מאת: הודיה משה
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות, שמנת ופטריות 

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 קופסה עגבניות משומרות (425 גרם)
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • 2 כפיות אגוז מוסקט
  • 2 כפיות עלי רוזמרין טרי או כפית אבקת רוזמרין
  • מלח
  • 1 חבילת פסטה (500 גרם)
  • 1 קופסת שמנת לבישול (250 מ"ל)
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות החתוכות.

  • 03.

    מוסיפים את שיני השום הכתושות. מבשלים עד שהפטריות מתרככות.

  • 04.

    חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים, שופכים את השמנת ומוסיפים את התבלינים. מבשלים על אש קטנה עוד כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מערבבים את הפסטה והרוטב

הכנת? כאן מדרגים
(300)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.