פסטה בפסטו פטרוזיליה, חמד וארטישוק | השף הלבן

פסטה בפסטו פטרוזיליה, חמד וארטישוק

מנת פסטה שמכינים בזריזות (כי הרוטב אינו דורש בישול)

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה בפסטו פטרוזיליה, חמד וארטישוק
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6:

  • 1 חבילה 500 גרם פסטה
  • 150-200 גרם גבינת חמד "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • 1/2 חבילה (200 גרם) תחתיות ארטישוק סנפרוסט מופשר, פרוס
לפסטו פטרוזיליה:
  • 2 כוסות עלי פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת קליפת לימון
  • 1/4-1/3 כוס שמן זית
  • 3 כפות אגוזי מלך
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את מרכיבי הפסטו למעבד מזון ומעבדים למשחה.

  • 02.

    מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ובדקת הבישול האחרונה מכניסים לסיר גם את פרוסות הארטישוק. מסננים היטב ומעבירים לקערה עם הפסטו. מערבבים. מוסיפים גבינה ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.