פסטה בפסטו פטרוזיליה, חמד וארטישוק
מנת פסטה שמכינים בזריזות (כי הרוטב אינו דורש בישול)
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 6:
- 1 חבילה 500 גרם פסטה
- 150-200 גרם גבינת חמד "פיראוס" חתוכה לקוביות
- 1/2 חבילה (200 גרם) תחתיות ארטישוק סנפרוסט מופשר, פרוס
לפסטו פטרוזיליה:
- 2 כוסות עלי פטרוזיליה
- 4 שיני שום
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כפית גרידת קליפת לימון
- 1/4-1/3 כוס שמן זית
- 3 כפות אגוזי מלך
- 1/2 כפית מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את מרכיבי הפסטו למעבד מזון ומעבדים למשחה.
-
02.
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ובדקת הבישול האחרונה מכניסים לסיר גם את פרוסות הארטישוק. מסננים היטב ומעבירים לקערה עם הפסטו. מערבבים. מוסיפים גבינה ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים