ארוחה בסיר אחד: פסטה רוזה בחמש דקות עבודה | השף הלבן

ספגטי רוזה בסיר אחד

מתכון גאוני לפסטה ממכרת בחמש דקות עבודה. מתכון קל שגם הילדים יכולים לסייע בהכנתו

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי רוזה בסיר אחד
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 8 מנות:

לספגטי:
  • 1 חבילת ספגטי רגיל או מקמח מלא
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 6 עגבניות בשלות קצוצות
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • חופן עלי בזיליקום – לא חובה
  • 1/2 כפית אורגנו - לא חובה
  • 4 כוסות מים פושרים
לאחר בישול:
  • 2/3 כוס פתיתי פרמזן "השף הלבן" / פתיתי עמק
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% / 10% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

        בסיר רחב שמים את רכיבי הספגטי ומביאים לרתיחה.

  • 02.

        מנמיכים את האש ומבשלים עד שהספגטי מוכן והרוטב מסמיך מעט כ -15-25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

        מוסיפים את השמנת והפרמזן או העמק ומערבבים לאיחוד. מומלץ להגיש עם תוספת פרמזן מלמעלה.

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.