מתכון לזניה כשרה לפסח | השף הלבן

לזניה כשרה לפסח

הלזניה לא יוצאת מהתפריט בפסח

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזניה כשרה לפסח

המרכיבים ל 6 מנות:

  • מצות לפי גודל התבנית
  • 1 גבינה לבנה רכה
  • ו גביע קוטג'
  • כוס גבינה צהובה
  • מלח
  • פלפל שחור
רוטב:
  • רסק עגבניות אחד
  • שום כתוש
  • פפריקה מתוקה
  • אורגנו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל הגבינות יחד.

  • 02.

    שמים בסיר עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, תבלינים ושום כתוש, מבשלים הכול יחד. הרוטב נעשה סמיך מאוד, ניתן להוסיף מים.

  • 03.

    מניחים מצות בתבנית, רצוי פיירקס. יוצקים חצי מכמות הגבינה ואז יוצקים מעט רוטב.

  • 04.

    מניחים שוב שכבת מצות ושוב גבינה ושוב מעט רוטב.

  • 05.

    לבסוף מניחים שכבת מצות אחרונה ויוצקים את כל הרוטב על המצות. ניתן לפזר גבינת פרמזן. מכניסים לתנור, עד שהרוטב והגבינה מבעבעים.

  • 06.

    מקררים מעט ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(377)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.