מתכון פרחי זוקיני ממולאים בגבינות | השף הלבן

פרחי זוקיני ממולאים בגבינות

מנה ראשונה טעימה ומהירה להכנה

מאת: ג'ורג' סופינו - מסעדת פסטה מיאה
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרחי זוקיני ממולאים בגבינות

המרכיבים ל מנות 4:

  • 8 פרחי זוקיני בינוניים
למלית:
  • 200 גרם (כוס) גבינת ריקוטה
  • 40 גרם (3 כפות) גבינת פקורינו מגוררת
  • 30 גרם (2 כפות) גבינת קשקבל מגוררת
  • ביצה אחת
  • קומץ עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח
לבלילת הטיגון:
  • 4 קוביות קרח
  • 3/4 כוס מי סודה
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 2 חלבוני ביצה
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

     מערבבים את חומרי המלית למחית אחידה.

  • 02.

    ממלאים את פרחי הזוקיני עד לשלושת רבעי מתכולת הפרח וסוגרים אותו על ידי גלגול קצוותיו.

  • 03.

     מערבבים את חומרי בלילת הטיגון.

  • 04.

    טובלים את הפרחים הממולאים בבלילה ומטגנים אותם כמה שניות בלבד. נזהרים מטיגון יתר מאחר והפרחים עלולים להתפוצץ.

הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.