שקשוקה אפויה על חלה - הכל מתרכז לביס אחד מושלם | השף הלבן

שקשוקה אפויה על חלה

ארוחה זריזה וכיפית של שקשוקה עם עגבניות, גבינת פטה שאופים על פרוסה עבה של חלה. החלה סופגת את הרוטב ויחד עם הביצים וגבינת הפטה מתקבל ביס טעים במיוחד

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקשוקה אפויה על חלה
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל מנה אחת:

מרכיבים:
  • 1 פרוסה עבה של חלה (אפשר לא טריה)
  • 4 כפות גדושות רוטב לשקשוקה "אוליביה"
  • 2 כפות גבינת פטה או בולגרית "פיראוס" מפוררת
  • 2 ביצים
להגשה: פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור
גודל תבנית: תבנית אישית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות. מניחים את פרוסת החלה בתבנית אישית, עליה את הרוטב לשקשוקה, הביצים (אפשר ביצים שלמות או חלמונים בלבד) וגבינת הפטה.

  • 02.

    אופים 15-25 דקות בהתאם לדרגת העשייה שאוהבים. בוזקים פטרוזיליה ופלפל שחור ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.