פנקייק עם בננה וקוטג'
הכנתם פעם פנקייקים עם קוטג'? הגיע הזמן לנסות! מתכון מצוין של אפרת ליכטנשטט לפנקייקס בננה וקוטג' שהילדים שלכם בטוח יתלהבו מהם

המרכיבים ל 10 יחידות:
- 1 כוס (140 גרם) קמח רגיל או כוסמין מלא
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כפית קינמון
- ¼ כפית מלח
- 2 ביצים
- 2 כפות סירופ מייפל אמיתי
- 1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 5% תנובה
- ¼ כוס חלב תנובה
- 2 כפות שמן
- 1 בננה בשלה מעוכה
- לטיגון: חמאה
- להגשה: חמאה / פירות יער / סירופ מייפל
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
-
02.
בקערה גדולה טורפים היטב ביצים, מייפל, קוטג׳, חלב, שמן ואת הבננה
-
03.
מוסיפים את החומרים היבשים לקערת החומרים הרטובים וטורפים היטב.
-
04.
אם הבלילה נראית לכם דלילה מדי הוסיפו כף קמח, אם היא יבשה מדי הוסיפו כף חלב.
-
05.
במחבת קטנה מחממים חמאה ויוצקים פנימה כשליש כוס מהבלילה.
-
06.
מטגנים כשתים-שלוש דקות מכל צד. לא מומלץ ליצור פנקייקס עבים מדי.
-
07.
עורמים לערימה ואוכלים מיד.
-
08.
ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר עד 24 שעות ולחמם לפני ההגשה.